网络远程教育统考《大学英语B》交际英语B练习(二)_统考信息_网络远程教育_湖北专升本网
  • 新手指南
  • 辅导培训
  • 政策信息
  • 招生简章
  • 录取分数
  • 升本讲座
  • 试题资料
  • 经验交流
  • 征文大赛
  • 首页>网络教育>统考信息>网络远程教育统考《大学英语B》交际英语B练习(二)

    网络远程教育统考《大学英语B》交际英语B练习(二)

    来源:湖北龙8国际手机版网 浏览次数:0 发布时间:2020-02-13 17:25
  • 有点怕统考考试?别担心,认真复习就会有好结果,下面小编给大家奉上大学英语B之交际英语B部分的练习题,大家一定要抽空做一做哦!

  • 有点怕统考考试?别担心,认真复习就会有好结果,下面小编给大家奉上大学英语B之交际英语B部分的练习题,大家一定要抽空做一做哦!

    网络远程教育统考《大学英语B》交际英语B练习(二)

    1、- I wonder if I could use your computer tonight?          

    - ___________ I'm not using it right now.

    A.Sure, here you are.

    B.I don't know.

    C.It doesn't matter.

    D.Who cares?

    答案:A

    2、- What do you think of this novel?

    - _________

    A.I've read it.

    B.It's well-written.

    C.It was written by my uncle.

    D.I bought it yesterday.

    答案:B

    3、- Hello, how are you?

    - _________

    A.Hello, how are you?

    B.How do you do?

    C.Fine, thank you.

    D.That's OK.

    答案:C

    4、- Thank you ever so much for your lovely gift.

    - _________

    A.Never mind

    B.I'm glad you like it.

    C.Please don't say so.

    D.No, It's not so good.

    答案:B

    5、- How are you getting on today?

    - _________

    A.Very well.

    B.How do you do?

    C.I'm a doctor.

    D.Nice to have known you.

    答案:A

    6、- Are you going on holiday for a long time?

    - _________

    A.It was a long time.

    B.Two weeks ago.

    C.No. Only a couple of days.

    D.Not long time ago.

    答案:C

    7、- How tall is your sister?

    - _________

    A.She is not very well.

    B.She is 28 years old.

    C.She is very nice.

    D.She is as tall as I am.

    答案:D

    8、- How can I get to the cinema?

    - _________

    A.It's very far.

    B.Yes, there is a cinema near here.

    C.It's well known.

    D.Go down this street and turn left.

    答案:D

    9、- Good morning, may I speak to Mark, please?

    - _________

    A.Who's there?

    B.Who's that speaking?

    C.Who are you?

    D.Who wants to speak to Mark?

    答案:B

    10、- What's the matter, John?

    - _________

    A.I failed my French test.

    B.It doesn't matter.

    C.Nothing's wrong with him.

    D.I don't think I can.

    答案:A

    网络远程教育统考《大学英语B》交际英语B练习

    11、- I'd like to invite you to dinner this Saturday, Mr. Smith.

    - _________

    A.Oh, no. let's not.

    B.I'd rather stay at home.

    C.I'm sorry, but I have other plans.

    D.Oh, no. That'll be too much trouble.

    答案:C

    12、- Could you please open the window?

    - _________

    A.I can't.      

    B.Go ahead.    

    C.Sure.   

    D.It's really very kind.

    答案:C

    13、- Do you think I can borrow your bike for a few hours?

    - _________

    A.I'm afraid you can.          

    B.I'm sorry, but I really need it this afternoon.

    C.Yes, I don't think so.           

    D.I'll think about it later.

    答案:B

    14、- Thank you very much for the dictionary you sent me.

    - _________

    A.No thanks.   

    B.I'm glad you like it.

    C.Please don't say so.

    D.No, it's not so good.

    答案:B

    15、- How do you like the movie we saw yesterday?

    - _________

    A.You are welcome.                              

    B.How about you?

    C.I've never seen a better movie than it.      

    D.It is very expensive.

    答案:C

    相关文章推荐
  • 备战成考英语有没有简单的学习方法?英语基础差不会学习怎么办?2020-02-13
  • 自考龙8国际手机版如何备考英语?英语分三大方向学习是怎样的?2020-02-13
  • 学位英语还在为背单词发愁?遵循规律科学记忆2020-02-12
  • 龙8国际手机版英语作文如何拿高分?这4个写作方法你要清楚!2020-02-12
  • 备考龙8国际手机版英语你要知道的万能作文模板!英语学习如何才能不费力?2020-02-12
  • 龙8国际手机版英语阅读理解怎么做?如何有效做题来提高英语学习能力?2020-02-12
  • 龙8国际手机版英语是弱科应该如何学习?英语基础差还能学好吗?2020-02-12
  • 网络远程教育统考《大学英语B》词汇与语法B练习(二)2020-02-12
  • 网络远程教育统考《计算机应用基础》操作系统应用练习(二)2020-02-12
  • 网络远程教育应该怎么实现高效复习?将复习重点放在基础上2020-02-12
  • 文章评论
    用户头像

    用户姓名

    推荐信息

    information_second_img 湖北龙8国际手机版网推广信息

    内容查找

    没有你要搜索的信息,试试龙8国际手机版搜索