网络远程教育统考《大学英语B》词汇与语法B练习(二)_统考信息_网络远程教育_湖北专升本网
  • 新手指南
  • 辅导培训
  • 政策信息
  • 招生简章
  • 录取分数
  • 升本讲座
  • 试题资料
  • 经验交流
  • 征文大赛
  • 首页>网络教育>统考信息>网络远程教育统考《大学英语B》词汇与语法B练习(二)

    网络远程教育统考《大学英语B》词汇与语法B练习(二)

    来源:湖北龙8国际手机版网 浏览次数:0 发布时间:2020-02-12 16:22
  • 面对网络远程教育的统考,很多考生们不免有点忐忑,别害怕,平时好好练习,考试时通过率会大大增加哟!

  • 面对网络远程教育的统考,很多考生们不免有点忐忑,别害怕,平时好好练习,考试时通过率会大大增加哟!下面,我们就一起来看看网络远程教育统考大学英语B之词汇与语法B部分的练习题吧!

    大学英语B词汇语法练习

    1、I don’t know the park, but it's______ to be quite beautiful.

    A.said

    B.told

    C.spoken

    D.talked

    答案:A

    2、Jane’s dress is similar in design ______ her sister’s.

    A.like

    B.with

    C.to

    D.as

    答案:C

    3、The manager will not _________ us to use his car.

    A.have

    B.let

    C.agree

    D.allow

    答案:D

    4、Neither John ______ his father was able to wake up early enough to catch the morning train.

    A.nor

    B.or

    C.but

    D.and

    答案:A

    5、_______ these honours he received a sum of money.

    A.Except

    B.But

    C.Besides

    D.Outside

    答案:C

    6、Mike is better than Peter _______ swimming.

    A.for

    B.at

    C.on

    D.in

    答案:B

    7、His salary as a driver is much higher than ________.

    A.a porter

    B.is a porter

    C.as a porter

    D.that of a porter

    答案:D

    8、He opened the letter and it contained ________.

    A.an important information

    B.some important informations

    C.many important information

    D.some important information

    答案:D

    9、He has been writing for 3 years, but being a writer is not his ________.

    A.chance

    B.choice

    C.change

    D.character

    答案:B

    10、They have never heard any _______.

    A.a customer complaint

    B.the customer's complaints

    C.customer's complaint

    D.the customers' complaints

    答案:C

    大学英语B之词汇语法部分练习

    11、He is not a child ________.

    A.no more

    B.no longer

    C.any much

    D.any more

    答案:D

    12、We've missed the last bus. I'm afraid we have no ________ but to take a taxi.

    A.way

    B.choice

    C.possibility

    D.selection   

    答案:B

    13、The retired man is used to ________ his two dogs early in the morning.

    A.exercise

    B.exercising

    C.exercised

    D.exercises

    答案:B

    14、It was not ________ midnight that they discovered the children were not in their bedroom.

    A.before

    B.at

    C.after

    D.until  

    答案:D

    15、Young ________ he is, he knows how to get along with others.

    A.like

    B.as

    C.although

    D.however

    答案:B

    相关文章推荐
  • 网络远程教育统考《计算机应用基础》操作系统应用练习(二)2020-02-12
  • 网络远程教育应该怎么实现高效复习?将复习重点放在基础上2020-02-12
  • 龙8国际手机版英语学习的4大技巧!学习记单词轻松学英语!2020-02-11
  • 网络远程教育统考单项练习:计算机应用基础之Internet应用部分(四)2020-02-11
  • 网络远程教育统考单项练习:计算机应用基础之Internet应用部分(三)2020-02-11
  • 网络远程教育统考《大学英语B》综合练习(四)第二部分2020-02-11
  • 网络远程教育统考《大学英语B》综合练习(四)第一部分2020-02-11
  • 成考学位英语复习效果不明显?养成好习惯赶走懈怠心理2020-02-11
  • 龙8国际手机版英语怎样复习才能考高分?英语复习经验在这里2020-02-11
  • 龙8国际手机版复习英语有哪些技巧?这些方法为大家分享2020-02-11
  • 文章评论
    用户头像

    用户姓名

    推荐信息

    information_second_img 湖北龙8国际手机版网推广信息

    内容查找

    没有你要搜索的信息,试试龙8国际手机版搜索