网络远程教育统考《大学英语B》综合练习(三)第一部分_统考信息_网络远程教育_湖北专升本网
  • 新手指南
  • 辅导培训
  • 政策信息
  • 招生简章
  • 录取分数
  • 升本讲座
  • 试题资料
  • 经验交流
  • 征文大赛
  • 首页>网络教育>统考信息>网络远程教育统考《大学英语B》综合练习(三)第一部分

    网络远程教育统考《大学英语B》综合练习(三)第一部分

    来源:湖北龙8国际手机版网 浏览次数:0 发布时间:2020-02-10 17:16
  • 可能对于部分考生来说,网络远程教育的《大学英语B》的考试对于考生们来说有一定的难度。但是,大家不要灰心,平时多加练习,考试时就会更加得心应手!加油!

  • 可能对于部分考生来说,网络远程教育的《大学英语B》的考试对于考生们来说有一定的难度。但是,大家不要灰心,平时多加练习,考试时就会更加得心应手!加油!

    下面,我们就来看一组综合练习题,如果有的考生觉得自己对考试很有信心,还可以根据题目自测一下哟!

    统考练习题

    一、交际英语

    1.- Do you like country music?

    - ______________.

    A.Yes, I like basketball a lot

    B.It's far too crowded

    C.Yes, I'm crazy about it

    D.Oh, it's funny

    答案:C

    2.- Peter, don't step on the grass.

    -  ____________.

    A.It doesn't matter

    B.I can't do it

    C.Don't worry

    D.Sorry, I won't do it again

    答案:D

    3.- Does No.20 bus stop at our school?

    - _________

    A.I go to school by bus.

    B.I'm afraid not.

    C.You are welcome.

    D.I'll not take No.20 bus.

    答案:B

    4.- How are you getting on today?

    - _________

    A.Very well.

    B.How do you do?

    C.I'm a doctor.

    D.Nice to have known you.

    答案:A

    5.- Could I speak to Don Watkins, please?

    - ________

    A.Speaking, please.

    B.Oh, how are you?

    C.I'm listening.

    D.I'm Don.

    答案:A

    阅读理解练习

    二、阅读理解

    Until a few years ago, vans were commercial vehicles used mostly by business firms as delivery trucks. Today, the van has become a palace on wheels. It is a place where the owner of a van, called vanner, can relax, visit with good friends, eat, drink, sleep and even watch television.

    A van may often look like an art museum on wheels. The exterior of vans is a visual feast of colors and styles. Many vans have paintings of various kinds on the sides. Each van is decorated and finished to reflect the personality of its owner. The most luxurious(豪华的)van has TV, a refrigerator and a sink, etc. Some even have paintings on the walls.

    Van is very popular with young married couples with small children, and with young people, such as high school and university students. The latter frequently use their vans for traveling parties, often going from place to place, or city to city, gathering friends along the way.

    In 1966 there were about 190,000 vans registered in US. By 1976 sales of vans were more than 2 million a year. What is the reason for van boom(快速发展)? Freedom and chance to be with other people are some of most often expressed reasons.

    6.Vans were used as delivery trucks before.

    A.T

    B.F

    答案:A

    7.The Rapid Increase of Vans is the main topic of the passage.

    A.T

    B.F

    答案:A

    8.A van often looks like an art museum on wheals.

    A.T

    B.F

    答案:A

    9.People with small children aren't vans lovers.

    A.T

    B.F

    答案:B

    10.Vans are booming, because vanners need freedom.

    A.T

    B.F

    答案:A

    When I was a little girl, my brothers and I collected stamps for many years. My mother didn't use to work during the week, but she worked in the post office near our house on Saturdays, and she used to bring home all the new stamps as soon as they were issued (发行).

    On the day of the World Cup football final in London in 1966, we were very excited because England were playing West Germany in the final. When we were having lunch, my mother told us to go to the post office straightaway after the match if England won, but she didn't tell us why. At 2 o'clock my mother went back to work as usual, while the rest of the family were watching the football on TV at home. Although she wasn't watching the match, she was listening to it on the radio.

    England won 4:2 and so my brothers and I ran to the post office. As we burst in, my mother was standing behind the counter. She was waiting to sell us a very special limited edition with ENGLAND WINNERS on each stamp. We were over the moon.

    We still have it today,and perhaps it is worth a lot of money.  

    11.This passage mainly tells us ______.

    A.the author and her brother used to like stamps very much

    B.the author had a very kind mother

    C.the author and her brothers had an unforgettable experience in collecting stamps

    D.their mother used to support them by working in the post office

    答案:C

    12.According to the passage, her mother worked in the post office ______.

    A.during the week

    B.on Saturdays

    C.on Sundays

    D.for six days

    答案:B

    13.Their mother told them to go to the post office straightaway after the match if England won, but she didn't tell them why. Why do you think she did that?

    A.She wanted to give them a surprise.

    B.She doubted if she would get the stamps.

    C.She forgot to do that.

    D.She thought it unnecessary to tell them the reason.

    答案:A

    14.What does the sentence "We were over the moon." mean?  

    A.We jumped high.

    B.We were extremely happy about it.

    C.We watched the moon for a long time.

    D.We couldn't sleep the whole night.

    答案:B

    15.What is the best title for this passage?

    A.My Childhood

    B.My Mother

    C.A Precious Stamp

    D.A Memorable Experience in Collecting Stamps

    答案:D

    相关文章推荐
  • 学位英语作文常用句型整理(二)2020-02-10
  • 学位英语作文常用句型整理(一)2020-02-10
  • 网络远程教育统考《计算机应用基础》单项选择练习(四)2020-02-10
  • 网络远程教育统考《计算机应用基础》单项选择练习(三)2020-02-10
  • 3月份的学位英语考试是否会延期?考生现在应该怎么做?2020-02-10
  • 学位英语怎样看清阅读理解测试点?分清现象与本质2020-02-10
  • 学位英语怎样提高阅读理解正确率?强化阅读方法2020-02-10
  • 龙8国际手机版英语复习中的几个常犯错误,一定要知道2020-02-07
  • 成人高考英语怎么复习?备考英语的方法有哪些?2020-02-07
  • 抗击疫情,众志成城!10000份精品英语网课免费学!2020-02-07
  • 文章评论
    用户头像

    用户姓名

    推荐信息

    information_second_img 湖北龙8国际手机版网推广信息

    内容查找

    没有你要搜索的信息,试试龙8国际手机版搜索